Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition е аудио острието на истинския геймър

12 Mar 2018 | 16:07 25
Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition е аудио острието на истинския геймър

Ако искате всички сетива на Вашия герой да бъдат на ниво!

Отличното аудио преживяване във видео игрите може да е жизнено важно, когато говорим за най-доброто изживяване. Сред професионалните геймъри наистина няма място за компромоси, а само няколко компании осъзнават важността на това възприятие. Една от тях със сигурност трябва да бъде американската Creative, която много добре знае как да достави максималното аудио преживяване на разумна цена. През годините, това беше фирмата, която ни достави 24-битов звук в саунд карта, а след това доказа, че компютърът може да бъде много добър източник на аудиофилски преживявания. Аудио преживяванията не спират и до днес, а сега геймърите наистина ще могат да се пренесат в професионалната озвучителна среда с помощта на H7 Tournament Edition. Това са слушалки, които ще костват около 100 долара и ще са с 20 по-скъпи от H7 и H5 моделите, но за тази ценова разлика наистина получавате повече. 

Слушалките идват с възглавнички от мемори пяна за галене на ухото след дълга употреба. Производителят твърди, че са сериозно олекотени, макар и размерите им да бъдат доста заплашителни. Микрофонът може да се сваля и поставя, както и да сменя страните си. Кабелът е с подсилен алуминий и ще преживее почти всякакви навивания, късания и всякави други форми. Освен това получавате дистанционно за контрол на звука. 

Говорителите също имат особени подобрения и ще звучат изключително балансирано за всеки един почитател на видео игри, филми и музика. Американските инженери са успели също така да намалят теглото, да ги откроят със значителни екстри и като цяло да предложат разнообразие от настройки, които да позволят максималното изживяване. Играчът може да избере настройките на звука и спрямо формата игра, на която смята да се отдаде. BlasterX Acoustic Engine Lite е безплатна програма и идва директно със слушалките, докато професионалата версия ще коства допълнително финансиране. Микрофинът пък автоматично заглушава фоновата музика, което означава, че ще чувате само гласа на съседния играч, както и той Вашия, шансовете за странични звуци като перални и флекс, са лимитирани до минимума. 

Виртуалното 7.1 е едно от най-добрите преживявания особено в гейм света. С него получавате възможността да усетите пространството, както и да видите колко по-добе се преживява всичко това. Осъзнавате, че експлозиите се чуват много по-далеч, звукът се движи около вас и много бързо се ориентира спрямо останалите обекти в играта. 

Ако търсите съвършеното гейминг преживяване, тогава не се притеснявайте и инвестирайте в този продукт. Той ще свърши доста работа във виртуалните светове, но като бонус, гледането на филми и слушането на музика също ще бъде прилично изживяване. Ако все пак предназначението ще бъде основно музика, препоръчваме да се насочите към други продукти, защото острието на H7 Tournament Edition е именно игрите. Цената е приемлива за 99 долара от сайтове като Amazon и eBay.

Коментари