Samsung Galaxy A71 – Достатъчно добър избор ли е?

05 Февр 2020 | 07:00 482
Samsung Galaxy A71 – Достатъчно добър избор ли е?

© samsung.com

Кратко ревю на един от новите модели на компанията

В последно време компанията Samsung отделя достатъчно много време на своите продукти среден клас. Това доведе до появата на интересни решения на пазара. Днес ще ви запознаем с едно от тях - Galaxy A71.

Корпусът…

Лицевата част на Galaxy A71 предлага стандартния набор от преимущества. Виждаме тънка рамка отдясно и отляво. Отгоре има неголяма колонка, а отдолу задоволително голямо отстояние. На задната страна на смартфона се намира панел с правоъгълна форма. Там са разположени четири основни камери.

Дизайнът на гръбчето е привлекателен. Цветовете са подбрани така, че да заинтригуват потребителите.

Производителност …

В основата на смартфона лежи процесор Snapdragon 730 от компанията Qualcomm. Той осигурява достатъчно висока производителност при по-ниската цена на устройството. Потребителят ще може да се наслаждава на качествено съдържание. Освен това трябва да се има предвид ниското потребление на енергия. Това ще се отрази определено на усещането при взаимодействието с апарата. Няма да има нагряване.

Дисплеят…

Дисплеят на Galaxy A71 е Infinity-O. Позволява да се разположи предната камера във вътрешността на екрана. Интересно решение, но и необичайно.

Камерите …

Galaxy A71 разполага със система от четири камери. Благодарение на това потребителят може да се радва на качествени снимки. Той разполага с обикновен обектив, широкоъгълен и телефото.

Качеството на снимките е задоволително високо за този клас смартфони. Тук ще споменем и още един плюс на този модел на Samsung – батерията. Капацитетът й осигурява достойно ниво на автономна работа.

Заключение

Смартфонът е интересен и предоставя на потребителя определени флагмански възможности на по-ниска цена. Дисплеят е интересен, диагоналът е голям, а резолюцията – висока. Камерите снимат достатъчно качествено. Производителността е в съответствие с класа смартфон.

 

Коментари