Redmi Y3, Redmi 7 или Mi Play?

05 Май 2019 | 09:26 703
Redmi Y3, Redmi 7 или Mi Play?

Ако си търсите евтин смартфон, това сравнение е за вас

Популярният италиански блогър, специализиран в сферата на технологиите, Мишел Ингелидо реши да помогне на почитателите на китайската марка Xiaomi при избора на евтин смартфон, пуснат на пазара през 2019 г.

В своя блог той сравни основните бюджетни модели на производителя. Става дума за Redmi Y3, Redmi 7 и Xiaomi Mi Play.

И трите устройства се предлагат на световния пазар на цена от 145 до 190 долара.

Трудно може да кажем кой печели с дизайна си. Задният капак има отразителна повърхност, дисплеят е с тънки рамки и със закръглени ъгли. Тези показатели съответстват на модните тенденции в света на устройствата.

Може да обърнете внимание на цветовите решения – именно тук може да откриете продукт, който да отговаря на стила и вкусовете ви.

Колкото до батериите, и двете Redmi устройства разполагат с капацитет 4000 мАч. При Mi Play батерията е с 1000 мАч по-малка.

Всички смартфони поддържат 10-ватово бързо зареждане.

Екраните на Redmi имат диагонал 6,26 инча и с това надскачат 5,84-инчовия дисплей на Xiaomi Mi Play. Затова пък последният е с резолюция Full HD +.

Почитателите на селфитата трябва да насочат вниманието си към модела Redmi Y3, тъй като предната му камера е доста по-мощна от тези на съперниците му.

При всички положения трите модела са достойни за внимание в своя ценови сегмент. Цената на Xiaomi Mi Play е $190, с $45 повече, сравнено с другите два модела на суббранда Redmi.

 

Коментари