Twitter пусна своето експериментално бета-приложение

14 Март 2019 | 09:00 85
Twitter пусна своето експериментално бета-приложение

То предлага промени в дизайна и функциите

Неотдавна Twitter анонсира прототип на ново бета-приложение «Twttr» за избрани потребители, което позволява да се тестват новите функции и да се предостави обратна връзка.

Какво представлява приложението?

Twttr е оригиналното название на социалната мрежа. То предлага по-експериментално пространство освен съществуващата услуга, където потребителите ще могат да тестват различни функции, да се получава обратна връзка и да се разработват нови функции.

По-лесно четене, разбиране и присъединяване към разговори

По заявления на компанията тази програма-прототип е призвана да опрости търсенето и присъединяването към разговори. В момента потребителите може да подават заявка за присъединяване към програмата на сайта на Twitter. След регистрация те ще получат електронно писмо в рамките на няколко седмици относно статуса им.

Избраните ще трябва да използват twittr в качеството на основно приложение за Twitter и да публикуват скрийншоти на новите функции, използвайки хаштага #LetsHaveAConvo.

Тестване на новия дизайн за разговори

Първоначално сайтът планира да тества новите проекти за разговори. По-рано тази година Twitter демонстрира тази функция на изложението CES – налице е друг дизайн на отговорите, по-сходен с окръглената форма на чата. Освен това има различни типове отговори – това се подразбира от цветовото оформление. Когато потребителят публикува туит, той ще вижда отговорите си в сиво, а написаното от другите – в синьо.

Отказ

Не всички кандидати ще бъдат приети за тестовете на приложението. Компанията обяви, че ще включи около 2 000 души, чийто майчин език е английски и японски.

 

Коментари