WhatsApp най-накрая ще предложи тъмна тема

27 Ян 2020 | 10:52 114
WhatsApp най-накрая ще предложи тъмна тема

© whatsapp.com

Почивка за очите ни!

В момента най-голямото приложение в света за обменяне на съобщение е в период на бета тестване. Резултатите от него ще зарадват много почитатели на месинджъра, съобщава slashgear.com.

WhatsApp се съжалиха над потребителите и решиха да добавят поддръжка на тъмна тема. Най-накрая компанията дава възможност на очите ни да се отпочинат от ярката светлина през тъмната част от денонощието. За доста собственици на смартфони с AMOLED екрани това е добра новина, тъй като ще подобри автономната работа.

За да получите достъп до бета версията на WhatsApp, трябва да станете част от бета програмата в Google Play. Ако сте част от нея, то очаквайте обновяване на версията 2.20.13 на вашето устройство в скоро време.

Освен тъмна тема, може да получите и корекции на някои грешки, както и други подобрения.

Тъй като става дума за бета версия, не всичко може да работи идеално. Участниците в бета тестването на WhatsApp вече знаят, че трябва да очакват грешки. Ако вече сте обновили приложението и до момента нямате възможност да включите тъмна тема, то следва да го спрете и да изчакате да получите новата версия.  

Ако нямате търпение да чакате, може да свалите APK-файловете на приложението.

За стабилна версия просто почакайте още малко.

 

Коментари