Топ приложения за Android-телефони с тъмна тема за AMOLED дисплеи

07 Февр 2019 | 10:14 971
Топ приложения за Android-телефони с тъмна тема за AMOLED дисплеи

Подбор на няколко полезни продукта за вас

AMOLED дисплеите предлагат много преимущества в сравнение с обикновените LCD екрани, но най-голямото им достойнство е по-ясното предаване на цветовете. В това число и на силно наситено черно. Това преимущество се разпространява и върху приложенията с тъмен режим, доколкото някои от тях са специално адаптирани за AMOLED-екрани.

Нека ви представим няколко приложения, които се отличават с тази характеристики. Те са предназначени за Android-телефони.

Pocket

Едно от най-популярните приложения за четене. Позволява да запазвате статии за преглед в автономен режим. Освен това може да използвате „истинско черно“ за статиите и менюто. Това е удобна настройка, ако обичате да четете нощем преди сън.

Amazon Kindle

Друго приложение за четене. Неговият тъмен режим в действителност е тъмносив, поради това пълноценно да се насладите на черните нюанси не е възможно. Обаче предлага функция, която пести батерията. Това е важно за хората, които се увличат в дълги часове четене.

Plume

Това приложение е създадено за работа с Twitter. Поддържа всички функции на официалния клиент, интеграция с Facebook и много други интеренти неща. Разбира се, приятна черна тема.

Kiwi Browser

Това приложение е създадена за Chrome. Едно от най-интересните е. Предлага OLED-приятелски нощен режим.

 

Коментари