Топ 5 на приложенията за iOS 13, които ще получат тъмна тема

05 Юни 2019 | 08:00 794
Топ 5 на приложенията за iOS 13, които ще получат тъмна тема

Когато потребителите искат, няма къде да бягаш

Тъмният цветови режим става любим на все повече потребители. Поради това известни приложения като YouTube и Skype също се насочиха към него. Тъмната тема бе оценена от потребителите не само като полезна за очите, но и като приятна за възприятие.

Експерти съставиха списък от 5 приложения за iOS 13, които ще получат тъмен режим. Сред тях може да откроим Viber Messenger. Макар приложението да не използва истински черен цвят, то има нощен режим, благодарение на което очите не се уморяват. Мнозина го избират именно поради това преимущество.

Доколкото конкурентите все още не са се възползвали от новата мода, YouTube бе една от известните платформи, която бе принудена да се обзаведе с тъмна тема за iOS 13. Беше въпрос на време. Да се активира режимът е лесно: необходимо е само да го включите от настройките.

Тъмна тема ще получи и Google Фото. Това е едно от най-простите приложения за обмен на снимки. Освен това изпълнява и функцията на хранилище – т.е. може да съхранявате снимки като в облак.

Известното приложение Evernote също ще се появи в тъмно. Мнозина го използват за създаването на текстови бележки, а също така и за съставяна на план или списък от задачи. Може да се прикрепват файлове, да се записват звукови бележки и да се правят снимки, за да се съхранят или синхронизират между устройства. Това приложение е популярно, поради това тъмната тема е крайно необходима.


Следващото приложение, което е обречено да получи тъмна тема, това е Skype.

 

Коментари