Най-добрите програми за проследяване на съня с Apple Watch

07 Юли 2018 | 10:29 227
Най-добрите програми за проследяване на съня с Apple Watch

© pixabay.com

Лесно може да подобрите нощната си почивка

Всеки се интересува как да използва максимално добре устройствата, с които се е обзавел. Един от най-популярните смарт часовници към днешна дата е Apple Watch. Ако проследявате съня си с него, това са най-добрите програми за целта.

На първо място специалистите са поставили Sleep Pulse 3 – програмата се занимава със трупане на данни за физическата активност, сърдечния ритъм и други параметри по време на сън. Отсъства обаче автоматичен мониторинг.

Apple Watch е фитнес-тракер, в което приложенията се обновяват по-редовно. Експертите отбелязват, че ако Sleep Pulse 3 не ви е допада, може да изпробвате приложението Sleep Tracker. Той печели уважението на разработчиците заради качеството подобряване на почивката на потребителя. Програмата показва как максимално да оптимизираме съня си. Активната фаза обаче не се проследява.

Сред най-добрите програми за Apple Watch попада и SleepRate – тя предлага гласово съпровождане на всяко действие, повече графики и записи на всички звукови събития през нощната ви почивка.

 

Коментари