Кой ми е пипал телефона?

06 Юли 2018 | 17:17 1488
Кой ми е пипал телефона?

Пипа ли някой устройството ви, докато сте в другата стая? Ако да, то...

Не всички обичат паролите. За някои е абсолютно неудобно да се въвежда определена комбинация пак и пак. Други пък ги мързи да си наместват пръста на скенера на отпечатъци. Тогава как да си осигурите безопасност като потребител на смартфон? Възможно е и без използването на код. За целта ще ви помогне мобилното приложение Who Touched My Phone. Програма прави снимка с предната камера при всяко разблокиране.

Веднага след стартирането приложението ще ви разкрие какъв е принципът му на работа.

Като начало е достатъчно да включите първата опция „Мониторинг на разблокирането на екрана“ в основното меню. След това програмата минава в работно състояние. Дори ако я затворите, записът не се прекратява.

Who Touched My Phone прави снимка с предната камера при свалянето на блокировката на смартфона. Ако някой си позволи да използва телефона ви, докато вас ви няма, вие ще разберете това впоследствие.

Снимките, които предната камера прави, попадат в специално подменю.

В настройките при необходимост се слага парола и се регулира задържането на захвата на изображението. Снимките със задръжка се получават по-светли, но самият процес на снимане е малко по-бавен. Ако за вас е важно да засечете натрапника, задължително елиминирайте този показател.
Снимките с приложението се получават средни като качество. Леко са размити, но са напълно достатъчно доказателство за намесване в личното пространство.

Ако 100% държите данните и файловете ви да не бъдат видени от друг човек, задължително настройте парола или използвайте скенера на пръстови отпечатъци.

Накрая ще отбележим, че приложението е напълно безплатно.

Приложение: Who Touched My Phone
Разработчик: Fromitt
Категория: Фотографии
Цена: Безплатно
За сваляне от: Google Play
 

 

Коментари