Apple пуска бета версии на iOS 13 още през лятото

05 Февр 2019 | 16:43 991
Apple пуска бета версии на iOS 13 още през лятото

Какво можеш да очакваш!

Следващото голямо събитие на Apple и появата на iOS 13 ще се случи през лятото на Световната конференция за разработчици. Макар и много други преживявания да се случат, по-голямата и щастлива подробност е, че новите устройства ще получат по-сериозна производителност, както и възможност да получите повече екстри. Обикновено и старите устройства получават възможност да повишат своята производителност. 12-тата операционна система на калифорнийската компания беше пусната през септември и най-вероятно ще се случи същото и с iOS 13, но през лятото ще започнат да се разкриват бета тестовете, които ще позволят на програмистите да пуснат изчистена версия до септември. Ето какви са очакваните бонуси, които може да видите:

Dark Mode
След като Desktop версиите получиха тази възможност, най-вероятно ще видите същата опция и за мобилните устройства. Това гарантира, че ярките екрани няма да тормозят толкова много очите и ще облекчат зрението значително, когато прекарвате повече екрани. 

Car Play
Според източници на Bloomberg, най-вероятно ще имате възможност да видите допълнителни подобрения върху CarPlay. Системата не е достъпна за свободния пазар и може да се интегрира при покупката на определени автомобили, освен слушането на музика, Siri може да зарежда маршрути, да показва времето и да дава полезни съвети. Все още не е ясно какво още можем да очакваме, но пък е сигурно, че ще има подобрения в тази насока.

По-дълги живи снимки
Така наречените Live Photos най-вероятно ви харесват, но много скоро ще бъдат значително подобрени с помощта на iOS 13, все пак сме сигурни, че бихте искали да получите повече бонуси и възмоожности да заснемете някои от любимите си моменти. Потенциалната възможност ще бъде около 6 секунди. 

iPad подобрения
Освен фактът, че новият iPad може всичко, не трябва да се притеснявате, че устройството може да изпълнява доста функции, по-бързо е от някои модерни лаптоп предложения и освен това ще разполага с напълно функционален Photoshop - това определено е постижение. Другата голяма подробност е, че най-накрая ще имате достъп до множество екрани! 

Mail
Имайки предвид архаичната подредба на Mail-a, наистина се надяваме, че ще има доста промени. Обидно е за Apple да разчита на тази услуга и да наблюдава как всеки следващ човек сваля Gmail на iPhone, следователно се надяваме, че ще има подобрения и в това звено, а и така твърдят по-запознатите. 

Коментари