Топ 5 на устройствата Xiaomi за 2019 г.

22 Юни 2019 | 08:09 1652
 Топ 5 на устройствата Xiaomi за 2019 г.

© mi.com

Сред тях виждаме само един смартфон

Устройствата на китайската компания нямат особена конкуренция на пазара поради демократичните си цени и високото качество. Xiaomi излезе на пазара на мобилни телефони през 2011 г. Тогава тя предложи на потребителите Mi1. Той имаше 4-инчов дисплей, 1 GB оперативна памет и ниска цена – така доби сериозна популярност на пазара.

Впоследствие Xiaomi си спечели име в цял свят – предлага ниска цена на устройства, които предлагат добро качество на изработка и функционалност.

През 2019 г. по рафтовете на магазините виждаме различни продукти на компанията. Сред тях има смарт телевизори, хладилници, лампи и т.н. Затова днес искаме да ви представим актуална класация на устройствата, които Xiaomi пусна през 2019 г.

На първо място заслужено виждаме слушалките Xiaomi Hybrit Pro, които са подобрена версия на не по-малка популярните Mi Quantie.

Следва смартфонът Redmi Note 7. Той се превърна в бестселър и постави рекорди в някои страни. Устройството е с 6,3-инчов екран, 4 GB оперативна памет и цена, която не превишава 200 долара.

Фитнес гривната Mi Band 4 излезе наскоро, но вече е доста популярна, сравнено с предшественика си Mi Band 3.

Прахосмукачка-робот и видеорегистратор също влизат в топ 5 на устройствата на компанията. Те се отличават с това, че са напълно управляеми от смартфона но потребителя.

 

Коментари