Стената на Samsung представлява 146-инчов телевизор

08 Ян 2018 | 19:00 1110
Стената на Samsung представлява 146-инчов телевизор

© Samsung

Новите продукти на компанията ще бъдат демонстрирани по време на CES

Samsung представи обновената си серия умни телевизори, включително модел с диагонал 146“ и 8K резолюция, наречен подобаващо The Wall (стената). Телевизорът ще използва MicroLED технология и ще е с интегриран виртуалния гласов асистент Bixby, последното важи и за повечето нови умни модели на компанията. По този начин Samsung ще се конкурира с другите технологични гиганти, които предлагат собствени решения - Apple, Google, Amazon, Microsoft и др.

MicroLED технологията позволява постигането на екран без рамки, който може да бъде използван в модулна конфигурация, постигайки подобен размер екран.


Samsung добавя и AI технология към последните си телевизори, която че позволи скалирането на съдържание с ниска резолюция до 8K. Това ще е от полза, имайки предвид, че дори 4K съдържанието все още не е в изобилие. Използвайки тази технология, телевизорите ще станат малко по-приемлив избор за потребителите обмислящи подобна покупка.

Новите продукти на компанията ще бъдат демонстрирани по време на CES. Потребителите ще могат да видят на живо 8K-AI технология, 4K HDR гейминг, HDR10+, Smart TV изживяване и др.

 

Коментари