Samsung представи новите си телевизори за 2018

09 Март 2018 | 09:00 648
Samsung представи новите си телевизори за 2018

© Samsung

С размер на екрана до 82“

Samsung представи новите си телевизори за 2018, сред тях са QLED, UHD, Premium UHD и модели с големи екрани от 75“ и нагоре, съобщава sammobile. Наред с подобрения в дизайна са въведени и редица нови функционалности.

Флагманските модели Q9F 2018 QLED TV използват Direct Full Array технология за контраст и постигат нива на яркост над 2,000 nits.

Сред новите функционалности са добавки като Ambient Mode, режим променящ цвета на екрана когато телевизорът е изключен. Нюансът се определя според околната обстановка. Телевизорите могат да засичат и когато някой влезе в стаята с възможност да се включва автоматично на зададен канал. Екранът се изключва когато човекът напусне стаята.

Някои от новите модели ще са с вграден виртуалния асистент Bixby. Ако използвате такъв модел ще можете да си взаимодействате с телевизора чрез глас.

През настоящата година компанията ще предлага телевизори с размер на екрана до 82“ в плоски и извити конфигурации. Q9F QLED TV ще се предлага в 55“, 65“ и 75“, а всички модели ще са с подобрени цветово представяне, контраст, HDR10+ съвместимост, Game One, One Invisible Connection и ще вървят с No Gap системата за монтаж на стена.

 

Коментари