Неочаквано Apple представи нов iPod touch

29 Май 2019 | 07:00 716
Неочаквано Apple представи нов iPod touch

© apple.com

Новото поколение се предлага в 6 цвята

Компанията Apple представи iPod touch седмо поколение. Това се случва за първи път от четири години насам.

Портативният мултимедиен плейър iPod touch шесто поколение бе представен през 2015 г. заедно с новите версии iPod nano и iPod shuffle. Оттогава насетне компанията от Купертино не се бе връщала към своите сензорни плейъри и не обновяваше серията.

Днес на сайта на компанията неочаквано се появи информация за iPod touch седмо поколение.

Плейърът е получил чип A10 Fusion, какъвто има в iPhone 7. Той, твърди компанията, осигурява подобрена производителност в игрите и по време на използване на добавена реалност. Максималната вътрешна памет вече е 256 GB.

Новите айподи може да се поръчат на официалния сайт. Достъпни са в шест цвята.

 

Коментари
User
rodric camela 01 - 06 - 2019 11:06

Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail.com или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси ... (1) Искате бившия ти бек. (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис. (3) Искаш мъжете / жените да те следват. (4) Искате дете. (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги (7) Имате нужда от духовна помощ. (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари. (9) Спрете развода (10) Позоваване на парични ритуали (11) Спечели изборите