Най-добрите портативни колонки

11 Май 2019 | 08:00 1135
Най-добрите портативни колонки

© ultimateears.com

Короновани по показатели като качество на звука, продължителност на работата и комфорт при използване

Роскачество съвместно с Международната асоциация на организациите за потребителски изпитания (ICRT) оцениха 68 модела портативни акустични системи и определиха кои са най-добрите сред тях.

Експертите са взели 41 портативни колонки и 27 колонки за дома. Те са оценили качеството на звука, функционалността на устройствата, енергоразхода и простотата на използване.

Най-добрата колонка, изявила се отлично в няколкото категории, е Ultimate Ears Roll. Тя предлага най-качествен звук и по-удобно използване. Може да работи непрекъснато обаче само 9,1 часа.

На второ място в класацията експертите посочиха Ultimate Ears Boom 2. При нея автономната работа е 19 часа. Качеството на звука обаче не е от най-високите.

В петицата влизат още Bose SoundLink Mini Bluetooth speaker II (3 място), Vifa Helsinki (4 място) и Sony SRS-XB40 (5 място).

 

Коментари
User
rodric camela 01 - 06 - 2019 11:06

Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail.com или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси ... (1) Искате бившия ти бек. (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис. (3) Искаш мъжете / жените да те следват. (4) Искате дете. (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги (7) Имате нужда от духовна помощ. (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари. (9) Спрете развода (10) Позоваване на парични ритуали (11) Спечели изборите