Най-добрите дисплеи в света

12 Май 2019 | 09:00 1097
Най-добрите дисплеи в света

© apple.com

Сред тях виждаме и екранът на Apple Watch Series 4

Станаха известни победителите в XXV-ото издание на премията Display Industry Awards 2019. Наградата се присъжда на най-добрите екрани на носими устройства, телевизори и автомобили.

Победители едновременно са три екрана: OLED-дисплеят на смарт часовника Apple Watch Series 4, модулният дисплей MicroLED от Samsung Electronics и Crystal LED Display от Sony.

Екранът на Apple Watch бе похвален за автономната работа, тънките рамки и високото качество на изображението. MicroLED-дисплеят от Samsung поставен в 8К-телевизора The Wall и екраните с технология Sony Crystal LED са основа на повечето видеостени.

Експертите оценяват дисплеите по качество на изображението и технологиите, които са използвани в тях.

Миналата година премията бе връчена на екраните на iPhone X и iPad Pro.

 

Коментари
User
rodric camela 01 - 06 - 2019 11:06

Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail.com или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси ... (1) Искате бившия ти бек. (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис. (3) Искаш мъжете / жените да те следват. (4) Искате дете. (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги (7) Имате нужда от духовна помощ. (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари. (9) Спрете развода (10) Позоваване на парични ритуали (11) Спечели изборите