Apple показа най-мощния MacBook Pro

22 Май 2019 | 09:26 206
Apple показа най-мощния MacBook Pro

© apple.com

Обновеното устройство е получило осемядрени процесори Intel осмо и девето поколение

Компанията Apple обнови серията ноутбуци и представи на сайта си MacBook Pro 2019. Новата версия е построена на базата на процесори Intel. 13-инчовата версия ще получи на борда процесор осмо поколение, а 15-инчовата ще се обзаведе с девето поколение процесори.

Освен това 15-инчовият 15-дюймовый MacBook Pro 2019 ще се превърне в първия осемядрен ноутбук от Apple. В компанията заявяват, че това е най-мощният MacBook Pro.

Покрай процесорните нововъведения компанията е подобрила фирмения механизъм на работа на клавиатурата (Butterfly). Обновеният механизъм е призван да поправи грешките на предишните модели.

Компанията гарантира още осъществяването на безплатен ремонт на клавиатурата в 4-годишен срок след придобиването – по програмата Apple Keyboard Service Program.

Сензорният панел Touch Bar остава същия като в предишните версии. В ноутбука са поставени графични процесори Intel Iris Plus Graphics 655 при 13-инчовата и Radeon Pro 555X при 15-инчовата версии.

От Apple обещават бърза работа на системата във връзка с използването на SSD 256/512 GB.

Ноутбуците ще се предлагат в „сребристо“ и „космическо сиво“.

 

Коментари
User
rodric camela 01 - 06 - 2019 11:06

Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail.com или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси ... (1) Искате бившия ти бек. (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис. (3) Искаш мъжете / жените да те следват. (4) Искате дете. (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги (7) Имате нужда от духовна помощ. (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари. (9) Спрете развода (10) Позоваване на парични ритуали (11) Спечели изборите