Acer: Геймърските компютри не се купуват заради игрите

26 Апр 2019 | 08:00 306
Acer: Геймърските компютри не се купуват заради игрите

© acer.com

Поради това компанията ще пуска устройства с мощни характеристики за друга аудитория

Генералният директор на Acer Джейсън Чен заяви пред журналисти, че част от потребителите на геймърски компютри на компанията изобщо не се вълнуват от игри.

По думите на Чен 15% от купувачите на геймърски компютри Acer ги придобиват заради производителните им мощности, които подхождат за решаване на професионални задачи. По тази причина Acer е решила да обърне внимание на тези свои клиенти и да им предложи мощни системни блокове в комплект с качествени монитори, притежаващи добро цветопредаване.

Освен това компанията иска да доставя компютри заедно с гарнитури за виртуална реалност, които ще влизат в употреба в работата.

От Acer допълват, че първите варианти, въплъщаващи новата концепция, са факт – това е серията ConceptD. Това са мощни компютри със спокоен дизайн, които ще допаднат по вкуса на дизайнери и програмисти. Предназначени са за хора с високи доходи.

Този ход на Acer е опит да задържи позициите си на пазара.

 

Коментари
User
Fischer 05 - 05 - 2019 01:05

Hochwertige Waren vom Produzent. Fabrikverkauf. Versand am gleichen Tag aus Frankfurt. Bis 95 % günstiger als auf dem Markt. Reifentüten mit und ohne Logo. Stretch Folie. Alle Größen / Sorten. Kartons. Klebebänder. Malerkrepp. Malerfolie. Werkzeug. Spänesäcke. Alles für Umreifung. Umreifungsband, Verpackungsband, Klemmen, Hülsen, Spanner……. Gewebesäcke. Kartoffelsäcke. Laubsäcke. Raschelsäcke. Zwiebelsäcke. Luftpolsterfolie. Baufolie. Estrichfolie. Gartenfolie. Teichfolie. Abdeckfolie. Schutzfolie. Panzerband. Doppelklebeband. Teppichband. Handschuhe. Müllsäcke und Vieles mehr. Info auf: folmax.pw Mit freundlichen Grüßen

User
rodric camela 01 - 06 - 2019 11:06

Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail.com или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси ... (1) Искате бившия ти бек. (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис. (3) Искаш мъжете / жените да те следват. (4) Искате дете. (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги (7) Имате нужда от духовна помощ. (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари. (9) Спрете развода (10) Позоваване на парични ритуали (11) Спечели изборите