5 фитнес гривни, които си струва да купите през 2019 г.

07 Окт 2019 | 08:02 260
5 фитнес гривни, които си струва да купите през 2019 г.

© amazfit.com

Ако искате да се погрижите за здравето си още тази година, използвайте някое от тези устройства

Фитнес гривните отдавна не са разкош. Производителите предлагат широко разнообразие от продукти в различни ценови класове. Ако се чудите дали да не пробвате този тип устройства, направете го. Те може само да ви дадат полезен опит.

Кои са моделите през 2019 г., които се отличават? Веднага ви ги казваме.

Mi Band 4

Всяко ново поколение гривни от Xiaomi е с обновен процесор, дизайн и възможности. Четвъртият представител на Mi Band не прави изключение. Тракерът е получил 0,95-инчов AMOLED екран, батерия с капацитет 135 мАч и стандартна защита от влага по стандарт IP68.

Honor Band 5

Honor Band 5 е получил няколко полезни функции, сред които TruSleep. С други думи – измерване на нивото на кислорода в кръвта на потребителя.

Xiaomi Amazfit Bip

Още една гривна от Xiaomi. Той се отнася към разреда на смарт часовниците, но си струва да го споменем и днес.

Предлага 1,28-инчов дисплей с резолюция 176х176, батерия с капацитет 190 мАч със заявено време на автономна работа 1080 часа. Разполага със стандартен протокол за защита IP68.

Fitbit Charge 3

Третото поколение фитнес-гривни от FitBit е получило няколко интересни функции, сред които оценка на съня и неговите фази. Освен това има нови възможности, свързани с тренировъчните режими.

Гривната е получила OLED екран и клас на защита по стандарт WR50.

Samsung Galaxy Fit

Един от не най-популярните фитнес предложения на Samsung. Той обаче заслужава внимание. Galaxy Fit разполага с 0,95-инчов екран Super AMOLED екран, батерия с капацитет 120 мАч и защита срещу влага по стандарт IP67.

Интересен момент е наличието на механичен бутон, при чието натискане се преминава в режим тренировка.

 

Коментари