3 неочаквани функции на Apple Watch

09 Май 2019 | 08:00 1297
3 неочаквани функции на Apple Watch

© pixabay.com

Блогър разказа за скритите възможности на смарт часовника

Apple представлява една от най-популярните технологични компании. Мнозина, ползвайки Apple Watch, не подозират за скритите възможности на часовника. Руският блогър Владимир Романченко назова 3 неочаквани функции на устройството. Към тях се отнасят възможността за свързване на слушалките към часовника, правене на скрийншотове и изпращане на своята геолокация на други потребители.

Говорейки за първата функция, то безжичните слушалки може да се свържат непосредствено към часовника. Това ще бъде полезно, ако човек се занимава с бягане и не иска да носи телефона в себе си. Например, защото няма джоб или просто не желае излишни предмети със себе си. В този случай може в настройките на слушалките да се осъществи връзка с Apple Watch.

Блогърът допълва, че с помощта на устройството може да се направят скрийншотове, без да се използва iPhone. За целта е достатъчно да се влезе в настройките – в приложение „Часовник“ и да се натисне съответната функция. Впоследствие снимките ще бъдат поместени в медиатеката на айфона.

Освен това има възможност и за изпращане на геолокацията. Тази функция ще стане достъпна, ако директно в диалога силно се натисне върху екрана. Според потребители тази опция ще е полезна, ако бързате, нямате време за писане на съобщение, а искате да информирате какво е местонахождението ви.

 

Коментари
User
rodric camela 01 - 06 - 2019 11:06

Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail.com или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси ... (1) Искате бившия ти бек. (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис. (3) Искаш мъжете / жените да те следват. (4) Искате дете. (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги (7) Имате нужда от духовна помощ. (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари. (9) Спрете развода (10) Позоваване на парични ритуали (11) Спечели изборите