Смарт химикалка от Xiaomi учи децата да четат и пишат

26 Май 2019 | 08:00 965
Смарт химикалка от Xiaomi учи децата да четат и пишат

© mi.com

Нова разработка на Xiaomi помага на децата да усвояват социални навици и да се грижат за себе си.

Служителите на компанията в сътрудничество със специалисти по предучилищно образование разработиха интелигентна химикалка. Устройството получи симпатичното название Mi Bunny Reading Pen и е предназначено за деца от 2-годишна възраст нагоре.

Химикалката е способна да възпроизвежда текст, благодарение на вградени колонка и плейър. Устройството разпознава текста в специални книги, а след това осъществява възпроизвеждане на написаното.

В комплект с основното устройство вървят 22 книжки с картинки.

Смарт химикалката е способна да поддържа още 500 подобни книжни. С тяхна помощ детето може да се научи да пише и да чете не само на китайски език, но и на английски.

Mi Bunny Reading Pen е изработена по утвърден американски стандарт и не представлява риск за здравето на децата. Производителят отбелязва още, че цената й е демократична – само 28 долара.

Химикалката влиза в продажба на 27 май.

Вие бихте ли я подарили на детето си?

 

Коментари
User
rodric camela 01 - 06 - 2019 11:06

Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail.com или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси ... (1) Искате бившия ти бек. (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис. (3) Искаш мъжете / жените да те следват. (4) Искате дете. (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги (7) Имате нужда от духовна помощ. (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари. (9) Спрете развода (10) Позоваване на парични ритуали (11) Спечели изборите