iPhone и порно? Неудачната комбинация

17 Юли 2018 | 08:53 1288
iPhone и порно? Неудачната комбинация

© pixabay.com

Питай патило

Никога не подхождаме с критики към айфоните, но понякога потребителите забелязват някои отклонения, които създават дискомфорт в обичайния им начин на живот. Представете си как са се почувствали, когато елементарната употреба на айфон ги е компрометирала пред техни близки или непознати. Защо? Заради гледането на порно на телефона, пише Reddit.

Специална тема по въпроса е открита в Reddit от потребител н никнейм robot_redditor:

„Гледам порно по време на входящо обаждане. Имам iPhone 8+. Трябва задължително да отговоря на момента. И това направих, докато гледам порно. Телефонът спря клипа. Има ли шансове този, който звъни, да чуе порното, дори ако аз не го чувам?“

В отговор на подобен въпрос следват десетки коментари.

В повечето случаи собствениците на айфони заявяват, че са се сблъсквали със ситуации, когато музика или видеоклип от YouTube не спира при приемане на позвъняване. Като резултат събеседникът им чувал следното:

„Гледах клип в YouTube, постъпи входящо обаждане, отговорих, видеото и звукът продъжиха. Аз самият чувах звука, но нямах усещането, че и другата страна го чува. За човека отсреща звукът от клипа идваше като от телевизор или колонка, разположена близо до мен“.

Темата е доста интересна за обсъждане. Мнозина споделят, че имат навика да отклоняват позвъняване, когато гледат порно. Причината – за сигурно!

„Гледах порно на айфона, когато звукът започна да се чува и за събеседника. Оттогава насетне отклонявам позвънявания, затварям приложението и връщам обаждането“.

А какво се случва при Android-потребителите? Те нямат този проблем. Могат бързо да скрият или затворят ръчно ненужните включени приложения преди да отговорят на обаждане.

 

Коментари