Pixel 3 XL задължително с калъф

22 Окт 2018 | 14:12 229
Pixel 3 XL задължително с калъф

Иначе доброто впечатление скоро ще се изпари

Наскоро Google представи своето ново поколение смартфони Pixel. Голяма част от вниманието привлече по-големият модел – основно заради прореза в горната част на дисплея. При това устройството се отличава с поддръжка на безжично зареждане, двойна предна камера и защита от вода и прах по стандарт IP68.

Как обаче се държи смартфонът при тест за устойчивост? Отговорът дава един от най-популярните YouTube-влогъри.

Здравината на корпуса тества Зак – автор на канала JerryRigEveryting. Известният влогър подгря дисплея на смартфони и не забрави да демонстрира някои детайли по дизайна му. Оквен това Зак определи прореза в дисплея като твърде голям.

XL-версията на флагмана обещава много. Освен защита по стандарт IP68, смартфонът се откроява с наличие на защитено стъкло Gorilla Glass 5 от Corning. Задният панел е стъклен, но структурата на горната и долната части се отличават. Стъклото туке  гладко и матово.

Дисплеят се надрасква на шесто ниво на твърдост – стандартен резултат за повечето флагмани.

Задният панел разочарова Зак. Следи по него оставят монети, ключове и дори клечка за зъби. Поради това не е добра идея да слагате XL-версията в джоба си просто така. Най-добре е да му купите калъф.

Страниците са здрави, но скенерът на пръстови отпечатъци се надрасква с лекота. След нанесените повреди Зак дори установява проблеми с добавянето на отпечатък на пръста си. Бъдете внимателни със скенера!

Дисплеят издържа 30 секунди под въздействието на огъня, преди пикселите да започнат да белеят. След известно време те се възстановиха напълно.

С голи ръце не може да счупите корпуса. Pixel 3 XL може да се определи като надеждно устройство, но за да бъдете максимално удовлетворени от него, трябва да го защитите срещу драскотини.

 

Коментари