Новият Motorola Razr с 6,2-инчов екран Flex View

15 Ноем 2019 | 08:55 83
Новият Motorola Razr с 6,2-инчов екран Flex View

Класическата визия ще привлече доста потребители

Всички помним класическият сгъваем телефон Motorola Razr V3. Сега, в епохата на сгъваемите екрани, Motorola изобрети ново устройство и представи съвършено осъвременения Motorola Razr. Той разполага с 6,2-инчов сгъващ се навътре панел.

Razr работи на базата на средночестотен Snapdragon 710 в съчетание с 6 GB оперативна памет и 128 GB вътрешно хранилище. Телефонът има две камери – една на външната част, а другата – от вътрешната. Основният датчик е 16 MP с f / 1,7 с EIS, Dual Pixel AF и Laser AF. Съчетан е с двойна светодиодна светкавица. Селфи камерата е 5 MP с f / 2.0, но без светкавица. Екранът може да се използва за осветяване на лицето при снимки на тъмно.

Най-големият коз на Razr e сгъващият се панел. Той има формат 21:9. Маркетинговото название е Cinemavision. Резолюцията е 2142 х 876 пиксела. На външната страна на устройството има още един екран – той е 2,7-инчов OLED панел и е с резолюция 600 х 800 пиксела.

Допълнителният екран позволява телефонът да се използва, без да се отваря. Почти всички важни функции остават на разположение – позвънявания, селфита, включване/изключване на основни настройки, общуване с Google Assistant.

Motorola е снабдила Razr с батерия с капацитет 2 510 мАч. Поддържа се технология за бързо зареждане с мощност 15 Вт.

Устройството се предлага в един цвят – Noir Black. Очаква се цената му да бъде 1500 долара. Официално тя не е потвърдена. Не е посочена и конкретна дата за старт на продажбите.

 

Коментари