Дизайнът на iPhone 11

27 Май 2019 | 08:00 1042
Дизайнът на iPhone 11

Смартфонът с тройна камера повтаря дизайна на предшественици, но компенсира с…

Съдейки по зачестилите слухове и изтекли данни, новият смартфон на Apple скоро ще се появи в магазините. Независими дизайнери от Techy Paradise създадоха видео с подробен 3D-модел на iPhone 11.

Видеото показва предположенията около новия смартфон, за който има подозрения, че няма да бъде същинска революция, тъй като ще повтори дизайна на предшествениците си.

Основната новост ще бъде блокът с три камери, изнесен в постамент с метална рамка.

Анализатори смятат, че многобройните слухове не са случайни – маркетолозите на Apple проучват отношението на аудиторията към нестандартното решение.

Освен това се е променил превключвателя към беззвучен режим, който ще повтаря конструкция, позната в таблетите iPad.

Напомняме, че инсайдъри разкриха дизайна на iPhone 11 още пред март тази година. Бивш служител на компанията от Купертино – Минг-Чи Куо, потвърди корекциите.

 

Коментари
User
rodric camela 01 - 06 - 2019 11:06

Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail.com или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси ... (1) Искате бившия ти бек. (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис. (3) Искаш мъжете / жените да те следват. (4) Искате дете. (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги (7) Имате нужда от духовна помощ. (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари. (9) Спрете развода (10) Позоваване на парични ритуали (11) Спечели изборите