Топ евтини смартфони през февруари

10 Feb 2018 | 09:00 1521
Топ евтини смартфони през февруари

На пазара има достойни предложения в този клас

Понастоящем потребителите може условно да бъдат поделени на две групи: такива, които купуват флагмани, и такива, които предпочитат по-достъпни като цена устройства.

Може да се забележи, че най-голямо е числото на потребителите, които търсят устройства на стойност 300-400 лева. Това е най-привлекателният сегмент. А кои са към днешна дата едни от най-удачните предложения на пазара?

Xiaomi Redmi 5 и Redmi 5 Plus

И двете устройства не са лоши. Предлагат нов дизайн, резолюция FHD+ в 5 Plus. Redmi 5 радва с нов процесор Snapdragon 450, докато 5 Plus е базиран на процесор Snapdragon 625.

Двата смартфона заслужено намират място в този списък. Те може да се превърнат в доверен спътник в изпълнението на ежедневните задачи.

Meizu M6s

На външен вид този апарат изглежда по-привлекателно от Redmi 5. Интерфейсът на Meizu също надскача  MIUI. Налице са обаче повече бъгове, като при Redmi 5 имаме и по-добро време на автономна работа.

Защо тогава Meizu M6s? Това е отличен вариант за тези от вас, които вече не искат Xiaomi устройство.

Honor 9 Lite

Този смартфон има всичко необходимо според класа си – отлична производителност, сравнима с тази на Redmi 5. Двойната камера не е никак лоша. Голям плюс са интерфейсът и визията. Стъклото с 2,5D форми създава интересни преливки. Смартфонът изглежда изпълнен в строк стил и по флагмански.

Коментари
User
бъба 11 - 02 - 2018 09:02

пише се строГ стил...