Така ли изглежда iPhone 9?

11 Юли 2018 | 12:00 3763
Така ли изглежда iPhone 9?

Септември наближава, а един калъф може да каже много

Производителите на калъфи често стават източник на сведения за дизайна на бъдещи смартфони. Този път изображение на калъф за подготвяния за пускане на пазара 6,1-инчов айфон бе публикувано от изданието Forbes.

Изображението е създадено от производителя  Ghostek. По данни на източника, смартфонът ще е на цена на ниво iPhone 8 и ще осигури на феновете на Apple безрамков дизайн в стил iPhone X и поддръжка на функции за разпознаване на потребителя по лицето му – Face ID. Калъфът показва отсъствие на двойна основна камера. Вместо това на задния панел е разположена обикновена единична камера.

Размерите на устройството възлиза на 147,12 x 71,52 мм. Този показател е леко по-голям в сравнение с оригиналния iPhone X.

Източник потвърждава използването на LCD-екран и отсъствието на 3D Touch – технология за разпознаване на силата на натиска.

Новият модел на Apple ще получи поддръжка на безжична технология за зареждане, точно като при неговите роднини.

Съгласно по-ранни слухове през 2018 г.  Apple ще пусне два OLED-модела с диагонал 5,85 и 6,45 инча, нови iPhone X и iPhone X Plus, а също така 6,1-инчов бюджетен LCD модел, който условно е наречен iPhone 9.

Всички те ще се характеризират с безрамков дизайн и функция за разпознаване на лицето Face ID. Анонсът им трябва да се състои през септември – тогава традиционно се провежда пресконференция на Apple, посветена на новото поколение айфони.
 

 

Коментари