Следващите флагмански айфони ще са с потресаващи характеристики

02 Ноем 2019 | 09:40 180
Следващите флагмански айфони ще са с потресаващи характеристики

© pixabay.com

Дали най-накрая няма да видим ProMotion в телефон?

Откакто Apple представи своя дисплей ProMotion в iPad Pro 2017, се разнесоха слухове, че той ще се появи и в серията смартфони iPhone. В последните две поколения айфони не успяхме да видими реализирано това пожелание. Те са снабдени с обикновени панели с честота на обновяване 60 Hz. В нов доклад, цитиран от вътрешни източници, се казва, че флагманските айфони през 2020 г. ще бъдат снабдени с 120 Hz екрани ProMotion OLED.

Технологията на Apple ProMotion е адаптивно решение с честота на обновяване, което може да се мащабира от 60 до 120 Hz в зависимост от поставената задача. Това също така би позволило по-добре да се управляват батериите, тъй като постоянното поддържане на екрана с висока честота на обновяване значително увеличава потреблението на заряд.

Предишни слухове за следващия флагмански айфони пък поставят на дневен ред обновен плосък дизайн, който ще наподобява този в iPhone 4.

Освен това се очаква Apple да предложи прорез с по-малък размер и 3D камера ToF на задния панел.

До следващата презентация на айфони остава доста време, затова не ни остава нищо друго, освен на чакаме.

 

 

Коментари
User
Иван 06 - 11 - 2019 10:11

Не разбрах кое му е "потресаващото "!!! Всичко изброено ОТДАВНА го има в много други марки ( да не говорим за пълната липса на идиотския изрез на екрана ) ! И те ли са потресаващи ???