Samsung посочи датата, на която ще видим Galaxy S9 и S9+

10 Ян 2018 | 10:29 560
Samsung посочи датата, на която ще видим Galaxy S9 и S9+

Ще ги видим по-рано от очакваното

Още от края на миналата година е известно, че официалното представяне на флагманските смартфони Samsung Galaxy S9 и S9+ ще се състои през първото тримесечение на 2018 г., т.е. в периода януари-март. Както забелязвате, става дума за не малък промеждутък от предполагаеми дати, което провокира всевъзможни слухове.

Дотук обаче с предложенията.

В рамките на изложението CES 2018 в Лас Вегас президентът на Samsung Джей Кох официално назова точната датата на анонс на смартфоните Galaxy S9 и S9+, съобщи изданието ZDNet.

По данни на източника южнокорейската корпорация има намерение да анонсира своите нови мобилни устройства топ клас в рамките на изложението MWC 2018, което се провежда в края на февруари. Ако трябва да бъдем по-точни, става дума за 26 февруари 2018 г.

Анонсът на Galaxy S9 и S9+ ще се случи в рамките на собственото мероприятието на Samsung, озаглавено Galaxy Unpacked 2018.

Излиза, че официалната премиера на южнокорейските фламгани ще бъде един месец по-рано, отколкото бе тази на предшествениците им. Официалният източник съобщава още, че по време на MWC 2018 компанията ще назове и конкретната дата, от която ще стартират продажбите на новите флагмани в цял свят.

Вече със сигурност знаем, че смартфоните Galaxy S8 и S8+ ще бъдат флагмани още съвсем за кратко – едва месец и половина. Новите мобилни устройства от висок клас на Samsung е възможно да постъпят в продажба през средата на март, т.е. 2-3 седмици след официалния им анонс.

Новите флагмани няма да се отличават визуално от своите предшественици. Изключение ще прави външния вид на камерата и разположението на скенера на пръстови отпечатъци.

Коментари