С какви смартфони ще ни удивят до края на 2018 г.

14 Апр 2018 | 10:00 322
С какви смартфони ще ни удивят до края на 2018 г.

Тази година очакваме нетрадиционни решения

В момента няколко производители на смартфони планират да представят модели с извита конструкция. Сред тях по предварителни данни са Samsung Electronics, LG, Oppo, Lenovo, Huawei и ZTE, които вече се занимават с тестването на прототипите. Това казват експерти в отрасъла пред DigiTimes.

Най-очакваният модел с извит корпус е Galaxy X от Samsung. Разработването му бе потвърдено от директора на мобилното подразделение на южнокорейската компания, който намекна, че релийзът на смартфона ще се случи към края на тази година.

В Galaxy X производителят ще приложи най-смели идеи и хрумки през последните години.

Отчитайки нарастващата популярност на Huawei, нормално е да очакваме от компанията сгъваем телефон. Китайският производител също планира да изненада своите почитатели. Това ще се случи по всяка вероятност през последното тримесечие на годината.

Смартфонът ще предложи напредничави системи за идентификация като дисплеен скенер на пръстови отпечатъци или триизмерна технология за разпознаване на лице.

Плановете на Oppo, LG, Lenovo и ZTE не са толкова ясни към този момент. Въпреки че последният производител има в асортимента си сгъваем модел Axon M, той изглежда като прототип. Такъв го прави механизмът му, който издава леко ретро стил.

Коментари