Признание: OnePlus 7 Pro – най-бързият смартфон в историята

03 Юни 2019 | 09:42 269
Признание: OnePlus 7 Pro – най-бързият смартфон в историята

© oneplus.net

Смартфонът се отличи с невероятна скорост на работа

Състезанието на смартфоните продължава и нито една компания няма намерение да отстъпва. Специалистите от OnePlus решиха сериозно да се подготвят за новите класации и предложиха историческа скорост. Впоследствие експерти в сферата на технологиите признаха достойнствата на OnePlus 7 Pro и така той изпревари конкурентите си.

OnePlus 7 Pro е най-бързият телефон в цялата история, заявяват специалисти. Макар характеристиките на модела да са същите, както при много други флагмани, той успява да покаже най-добра скорост на работа.

Според експертите смартфонът работи по-бързо дори от флагманския модел на Apple – iPhone XS, който по-рано излезе в челото на същата класация.

Признанието се дължи на особените настройки на анимацията. Във всички модели на OnePlus с Android броят на анимациите са по-малко, отколкото в iOS за айфон.

Освен това китайските телефони разполагат с повече възможности за оптимизация и настройки. Има скрити функции, които позволяват да се сведат до нулата анимираните действия на екрана.

Според експертите анимационните движения на иконките и прозорците са сред най-енергоемките. Изключването на всички анимации в OnePlus 7 Pro е възможно с помощта на специалните „настройки на разработчика“. Потребителят може да достигне до тях чрез меня „За телефона“, след това „За разработчици“. Следва се веригата „Система – Опции за разработчици – Опции за мащаба на анимацията“. Необходимо е да се настрои показател
«0.5х».

 

 

Коментари