През 2018 ще видим поне два нови модела Blackberry

12 Ян 2018 | 09:00 466
През 2018 ще видим поне два нови модела Blackberry

BlackBerry смартфоните от TCL Communication вече се предлагат в над 50 държави

През изминалата година бяха пуснати едва два смартфона с марката Blackberry, KEYone и Motion. През 2018 очакваме да се появят поне две нови устройства носещи този бранд, а информация за това научаваме от старши вицепрезидентът на TCL Communications и президент на BlackBerry Mobile, Ален Льожън, цитиран от notebookcheck.

“Измина по-малко от година откакто пуснахме новите BlackBerry смартфони и наблюдаваме силен интерес към устройства като BlackBerry KEYone и BlackBerry Motion,“ казва Льожън. „Новите BlackBerry смартфони от TCL Communication вече се предлагат в над 50 държави и имаме солидна основа за надграждане на портфолиото ни през новата година. Това означава, че потребителите могат да очакват поне два нови BlackBerry смартфона от нас по-късно през годината.“

Blackberry KEYone и Motion се възприеха позитивно, особено KEYone, който е един от малкото модели с хардуерна клавиатура. Очаква се и двата смартфона да получат обновление до Android Oreo през настоящата година. За съжаление не разполагаме с информация за продажбите на двете устройства. Очаква се едното от новите устройства да бъде наследник на KEYone и да запази хардуерната клавиатура.

 

Коментари