Надеждите около сгъваемия Galaxy Fold угасват

25 Май 2019 | 12:37 1186
Надеждите около сгъваемия Galaxy Fold угасват

© samsung.com

Известен магазин отмени вече направените предварителни поръчки

Американският ритейлер Best Buy внезапно отмени всички предварителни поръчки на сгъваемия смартфон Galaxy Fold, които по-рано бяха заявени от потребители. Това се случва на фона на неотдавнашните заявления на Samsung, че устройството скоро ще бъде пуснато на пазара.

Напомняме, че през април южнокорейската компания се наложи да отмени началото на продажбите на Galaxy Fold поради установени проблеми в конструкцията, които водят до чупене на екрана.

Неотдавна компанията съобщи, че е успяла да разреши проблема със смартфона и съвсем скоро ще обяви нова дата за старта на продажбите. След това в мрежата се появи информация, че рестартирането ще се състои през юни.

До този момент нито една новина не повлияе на решението на Best Buy да отмени предварителните поръчки. Сега нещо се е променило, тъй като ритейлърът не очаква положителен развой на събитията. В качеството на компенсация магазинът изпрати на клиентите си купон в размер на 100 долара.

 

Коментари
User
rodric camela 01 - 06 - 2019 11:06

Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail.com или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси ... (1) Искате бившия ти бек. (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис. (3) Искаш мъжете / жените да те следват. (4) Искате дете. (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги (7) Имате нужда от духовна помощ. (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари. (9) Спрете развода (10) Позоваване на парични ритуали (11) Спечели изборите