Колко ще струва първият смартфон на LG с пет камери?

09 Юли 2018 | 11:32 5145
Колко ще струва първият смартфон на LG с пет камери?

Дизайнът му ще напомня LG G7

Станаха известни ориентировъчните срокове за пускане на пазара и цената на смартфона на LG - V40 ThinQ, който засега не е представен официално от производителя. Информацията бе споделена от онлайн изданието PhoneArena.

Базирайки се на историята на LG V10, V20 и V30, логично е да се прогнозира, че анонсът на LG V40 ThinQ ще бъде на изложението IFA 2018, което се провежда от 31 август до 5 септември в Берлин. Презентацията може да се състои както на 31 август, така и малко по-късно, но в рамките на първата седмица на септември.

Продажбите ще стартират между 21 и 28 септември.

Ориентировъчната цена се очаква на нивото на излезлия през юни LG V35 ThinQ — 899 долара. Трябва да отбележим, че миналогодишният LG V30, който дебютира на IFA 2017, струваше в началото на продажбите 799 долара.

Съгласно по-ранни слухове LG V40 ThinQ под кодовото название Storm ще стане първият смартфон на толкова голям производител, който ще получи 5 камери – двойна предна и тройна основна.

Знаем още, че смартфонът ще има екран с прорез в стил iPhone X. Дизайнът ще напомня LG G7. В основата му ще лежи процесор Qualcomm Snapdragon 845. Отбелязва се още наличието на Hi-Fi-чип Quad DAC и специално копче за достъп до гласовия асистент Google Assistant. Скенерът на пръстови отпечатъци ще бъде на задния панел, както и досега.

 

Коментари