iPhone (2018), който няма да конкурира Android-смартфоните

20 Юни 2018 | 17:00 5999
iPhone (2018), който няма да конкурира Android-смартфоните

Ще има ли вече компактни модели?

Традиционно всички нови флагмански смартфони биват сравнявани именно с айфон, който се предлага от компанията Apple. Работещите устройства, базирани на разработваната от Google операционна система, се предлагат на пазара в различни размери, конфигурации и ценови категории.

Асортиментът айфони на свой ред не е толкова богат. Всички устройства от семейството са в премиум сегмента. Освен това може да се окаже, че през настоящата година една от най-очакваните версии въобще няма да бъде показана.

Известният производител на калъфи – Olixar, съобщи, че вероятно умалената версия на iPhone X през 2018 г. няма да бъде достъпна. В мрежата се появиха немалко слухове и дори изображения, свързани с iPhone SE 2, но, съгласно новата информация, анализирана от Ро (Ro)от ресурса gsmarena.com, в скоро време такова устройство няма да видим.

Както се отбелязва, до този момент производителят на калъфи е предоставил солидна информация за новите модели на Apple. Първите детайлни изображения на iPhone SE 2 постъпиха именно от Olixar. Вероятно много потребители ще бъдат разочаровани от съобщението, че подобен телефон няма да бъде пуснат скоро. Не са малко хората, които отдават предпочитание на по-малките като габарити модели. Въпреки тенденцията за „гигантски“ екрани, не всеки е увлечен по нея.

Както се съобщава, компанията Apple ще се съсредоточи върху iPhone с 6,1-инчов и 6,5-инчов дисплей. Устройството с по-малък размер на екрана ще струва по-малко.

В същото време 6,5-инчовият айфон ще предложи премиум характеристики и Face ID 2.0.

Не е изключено Apple въобще да не планира да пуска премиум устройства с 5-инчов дисплей.

 

Коментари