HTC представи Exodus 1s – смартфонът за криптовалути

14 Май 2019 | 07:00 729
HTC представи Exodus 1s – смартфонът за криптовалути

Обновеното устройство може да се купи за биткойни, а вградената операционна система позволява безопасно да се осъществяват сделки с криптовалути

Представители на тайванската компания HTC представи новата версия на „криптовалутния“ смартфон - Exodus 1s представлява подобрена версия на своя предшественик. Новият апарат се отличава с ред конструктивни промени, които са позволили цената му да падне до 699 долара.

Exodus 1s е получил вече познатият портфейл Zion Vault, който надеждно съхранява криптовалута. В 1s той е допълнен от пълноценен SDK, който позволява да се създава допълнения за програмната платформа.

Характеристиките на модела ще бъдат разкрити в края на май. Анализатори още сега смятат, че те няма силно да се различават от тези на първия модел. Така в основата на

HTC Exodus 1 лежи чипсет Snapdragon 845, а оперативната памет бе 6 GB. Смартфонът бе снабден с две двойни камери – основна и предна. Единственият недостатък на модела бе цената – тя достигаше 1000 долара.

Маркетолозите на HTC представиха Exodus 1s като бюджетен смартфон за криптовалути, който ще привлече вниманието със своята демократична цена.

 

Коментари