Ето кои флагмани ще ползват Snapdragon 845 и кога да ги очакваме

01 Ян 2018 | 15:00 366
Ето кои флагмани ще ползват Snapdragon 845 и кога да ги очакваме

Октомври ще е най-натоварен

В началото на декември Qualcomm представи новия си флагмански чипсет за смартфони Snapdragon 845. И докато научихме подробности за самия чипсет, тогава не стана ясно в кои смартфони можем да очакваме новия чип. Сега благодарение на изтекла информация, споделена в китайската социалната мрежа Weibo, разполагаме със списък с тези устройства и месеците, в които да ги очакваме, съобщава Techspot.

През месец февруари, най-вероятно по време на световния мобилен конгрес, ще станем свидетели на четири модела - Samsung Galaxy S9 и S9+ както и LG G7 и G7+. Два месеца по-късно, през април ще се появи Xiaomi Mi7, последван от HTC U12 през май. Месец юни ще ни предложи ZTE Nubia Z18, OnePlus 6 и Sony Xperia XZ Pro-A. През август и първият модел Nokia с този чипсет ще направи дебюта си - Nokia 10. Септември ще видим Samsung Note 9, Xiaomi Mi Mix 3 и LG V40.

Октомври ще е най-натоварен, тогава очакваме Google Pixel 3 и Pixel 3 XL, HTC U12+, Sony Xperia XZ2 и ZTE Nubia Z18S. Следващото поколение Moto Z ще се появи през ноември, а годината ще завърши с OnePlus 6T и модел на Samsung обявен като W2019. Разбира се този списък е неофициален и нищо не е потвърдено, макар да има индикации поне за първите устройства, което придава доза достоверност.

Коментари