Първи сериозен експанжън за Assassin's Creed Origins

13 Ян 2018 | 13:00 252
Първи сериозен експанжън за Assassin's Creed Origins

© Ubisoft

Сред очакваните попълнения са нови мисии, битки и др.

Assassin's Creed Origins беше пусната преди няколко месеца, а оттогава досега Ubisoft разпространи и няколко добавки към нея. Сега научаваме и какво могат да очакват геймърите през настоящия месец. Първият сюжетен експанжън към играта ще се нарича The Hidden Ones и ще се фокусира върху римската окупация. Байек и неговите Асасини ще се сблъскат с враговете си в нови региони, а целите ще обхващат запазването на египетските традиции.

Според Ubisoft, експанжънът представлява „обширна история“, но не добавят колко дълъг геймплей да очакваме. Увеличено е максимално постижимото ниво на героя от 40 на 45. Ако притежавате Season Pass ще се сдобиете безплатно с новото съдържание, а засега не е ясна цената за останалите геймъри.

Сред очакваните попълнения са нови мисии, обновление на възможните печалби от ковчежета (добавят се всички предмети от добавките Nightmare, First Civilization, Gladiator и Wacky) и вече ще е възможно да се продават комплекти. Сред другите добавки през месеца ще влезе и завръщането на Trial of the Gods и нови комплекти от облекла. Trial of the Gods представлява бойни предизвикателства, които ви изправят срещу различни египетски божества. Между 9 и 16 януари ще можете отново да се изправите срещу Анубис, а след това между 23 и 30 януари и срещу Собек. Сред новите скинове са Warden's Oath Outfit, Almighty Pack и For Honor Pack.

Коментари