Новата Call of Duty ще бъде една от най-жестоките игри за войната

18 Септ 2019 | 08:00 483
Новата Call of Duty ще бъде една от най-жестоките игри за войната

Получи квалификация „Само за възрастни“

В мрежата се появи информация за това, че американската рейтингова агенция ESRB е поставила на новата част на Call of Duty - Call of Duty: Modern Warfare, възрастова квалификация „Само за възрастни“ (17+). Освен това от описанието на комисията стават ясни подробности за играта.

Важно е да се отбележи, че предстои да получим подробно описание, в което ще се съдържат спойлери. Ако искате да изиграете сюжетната част на новата Call of Duty, без да знаете нищо за нея, не четете нататък. Ако ли не, дръжте се здраво.

Така! В играта ще има цяла сцена, в рамките на която играчът ще се наложи да мъчи неизвестен персонаж с вода. Накрая дори може да се стигне до екзекутирането му.

В играта също така може да се срещнат сцени, в които жилетките на заложници се взривяват, а граждани, сред които и деца, умират в резултат на газова атака.

Освен това очаквайте моменти, когато терористи заплашват живота на деца, дори ги разстрелват. В една от мисиите на играча, избрал ролята на малко момиче, му предстои да се сражава с противник, който държи брат й като заложник.

 

Коментари