Най-добрите камерафони на 2019 г. според оценката на DPReview

13 Юни 2019 | 09:27 420
Най-добрите камерафони на 2019 г. според оценката на DPReview

© store.google.com

Ръководим се от оценката на специалисти

Спорът за това камерата на кой флагман е по-добра отдавна се превърна в един от основните, когато се обмисля класирането на устройствата, излезли през годината. Рейтингът, който ще ви представим днес, е съставен от специалистите на DPReview. Те подбраха най-добрите устройства в различни номинации, пише dpreview.com.

Защо е необходимо това, когато го има DxOMark? DPReview представлява един от най-авторитетните сайтове в света на фотографията и мнението на изданието се зачита от много специалисти.

Титлата притежател на най-добрата и универсална камера е присъдена на Google Pixel 3. Имайки един модул, флагманът е успял да изпревари останалите конкуренти, благодарение на смарт алгоритъм за многокадрова обработка на изображенията, режима Night Sight и приложението Google Photos. Същият смартфон е победител и в номинацията портретен режим.

За тези от вас, които ценят високото качество на видеото, специалистите от PDReview препоръчват iPhone XS.

Искате снимки с приближение? Тогава обърнете внимание на Huawei P30 Pro. Наличието на 5-кратно оптично приближение е позволило на този смартфон да стане лидер в тази номинация.

Сред бюджетните предложения на пазара най-доброто решение е камерата на Google Pixel 3a. И в това няма нищо удивително! За малко пари потребителят получава същата камера, която има и Pixel 3.

 

Коментари