LG е готова да представи своя телефон с два екрана

10 Авг 2019 | 08:00 192
LG е готова да представи своя телефон с два екрана

Отброяваме по-малко от месец

Докато Samsung и Huawei са устремени към ерата на сгъваемите телефони с Galaxy Fold и Mate X, LG избра малко по-различен подход.

Когато на пазара бе пуснат LG V50 ThinQ, компанията предложи допълнителен корпус на екрана, който бе прикрепен към телефона. Така устройството стана сгъваемо. Калъфът за фолио Dual Screen се предлага с 6,2-инчов OLED-панел и позволява на потребителите да имат спомагателен екран за игри, снимане или пък изпълнение на много задачи накуп.

Сега LG се надява да развие постигнатото с помощта на новия V60 ThinQ, който ще бъде анонсиран на IFA в Берлин през септември тази година. Компанията пусна кратък тийзър, който намеква колко полезен е вторият дисплей.

Ако вгледате, ще забележите, че вторият дисплей има същия размер екран, както при реалния телефон. Това е крачка напред в сравнение с втория дисплея първо поколение, който имаше по-малък диагонал и по-дебели лицеви панели. Освен това корпусът на дисплея второ поколение ще има неголям външен дисплей за известия, час и дата.

Нямаме повече информация за апарата. Очакваме повече подробности скоро, тъй като премиерата наближава. Устройството ще бъде представено на 6 септември в германската столица.

 

Коментари